SE DIG OMKRING PÅ MJUKA BÖLJAN

VAD ÄR FRIHET FÖR DIG?

Kan det vara att bo bekvämt nära naturen till en kostnad som gör att du har råd med mer än att bara bo? Kanske i en ny och fräsch bostad där du och din familj kan rå er själva? I så fall är Mjuka Böljan något för dig. 16 parhus med äganderätt, yteffektiva bostäder i två plan och med 4 rok till fördelaktigt pris. Mitt i det gröna i Norra Hallsås i Lerum.

Friköpt och prisvärt eget hem med skogen runt knuten, naturligtvis i Jutaboklass. Mjuka Böljan är dessutom det sista planerade bostadsprojektet i Norra Hallsås. Sista chansen, alltså.

Kontakta mäklaren för prospekt.
Gör din intresseanmälan här.

MJUKA BÖLJAN

Namnet kommer från läget, utmed den böljande skogsbacken som också varierar i höjd.

Mjuka Böljan kan verka som ett udda namn på ett parhusområde mitt i skogen i Lerum, miltals från havet. Men namnet kommer från läget, utmed den böljande skogsbacken som också varierar i höjd. Bebyggelsen följer naturens former, precis som det ska vara i Norra Hallsås. De 16 bostäderna är alla på 4 rok i två plan. Sex av dem får en övervåning, övriga en suterrängvåning. Alla har genomsikt från entrén, genom fönstren i vardagsrummet, och stora balkonger.

Inomhusmiljön karaktäriseras av smart planering och hög kvalitet i design och materialval. Jutaboklass, helt enkelt. Du får egen tomt, adress med eget gatunummer och plattbelagd entré med en egen liten uteplats, perfekt för en sommarfika med familjen. Området får också en gemensam uteplats med grill och bänkar. Och naturligtvis: runt hörnet har du den orörda skogen, med svamp, bär och oändliga möjligheter till naturupplevelser, äventyr och motion.

BO BEKVÄMT

Parkera tvärs över gatan från din entré. Alla hus har två p-platser, varav en med carport.

SEDUMTAK

Suckulenter på taken binder vatten, isolerar, dämpar buller, ger miljöfördelar och ”återställer” grönska som försvinner under husen.

TVÅ PLAN PÅ TVÅ SÄTT

Alla bostäder har 4 rok i två plan, antingen med ett övre plan eller suterrängvåning. Båda typerna har öppna planlösningar och genomsikt.

DETALJER SOM RÄKNAS

I Jutaboklass ingår ett kvalitetstänkande som syns i detaljerna. Golv i solid ekparkett, klinker i bad- och duschrum, vitvaror från Siemens, allt hittar du i Mjuka Böljan.

EGET HEM I PARHUS

Det är inte konstigt att många drömmer om ett eget hus. Det ger en unik känsla av frihet att få rå sig själv med egen dörr under eget tak. Ett boende i ett parhus i Mjuka Böljan är ett prisvärt alternativ.

Du får en egen bostad i två plan med egen entré. Egen värmepanna ger dig kontroll över dina kostnader. Det enda du delar med din granne är en skiljevägg och medlemskap i områdets samfällighet.

TVÅ HUSTYPER

Mjuka Böljans två hustyper har en sak gemensamt: båda innehåller två bostäder i två plan. Typ A har ett övre plan medan typ B får en suterrängvåning, båda med entré i markplan. Alla är fyrarummare i ungefär samma storlek. Klicka på husen för mer information.

Parhus typ A, 104,8 m²

Parhus typ B, 98,7 m²

HITTA DITT BOENDE

Mjuka Böljan
homeFinder

KLICKA PÅ RESPEKTIVE HUS FÖR MER INFORMATION.

Se prislistan
 
Klicka för att se prislistan!
Parhus
Rum
ca. m²
Pris
Status

ARKITEKTEN HAR ORDET

Som alltid i Norra Hallsås är topografin central. De båda husen anpassar sig till terrängen på ett dramatiskt och spännande sätt. Alla ingrepp i landskapet görs försiktigt, med målsättningen att de inte ska märkas. Bland annat har vi varit noga med att bevara stenhällar och större, karaktärsskapande träd, eftersom de är svåra eller omöjliga att återställa. När det gäller lägenheterna har utmaningen varit att göra det mesta av lite mindre yta. Att tänja ut siktlinjen i lägenheten är ett sätt att maximera känslan av rymd. Därför har de flesta en genomgående diagonal linje från fönster till fönster.

 

Mikael Sonnsjö, Sonnsjö Arkitektkontor

DETTA ÄR JUTABOKLASS

Jutaboklass är vår standard för prisvärt kvalitetsboende, med smart planerade och yteffektiva lägenheter. Alla rum du behöver, men utan transportsträckor och döda ytor. Rymdkänsla skapas med ljusinsläpp, öppna planlösningar och genomsikt. Det innebär att vi kan erbjuda dig ett boende till lägre pris utan att kompromissa med varken kvalitet eller tillvalsmöjligheter. Kort sagt, en bostad som berikar ditt liv utan att begränsa det.

FÖRDELAKTIG FINANSIERING

Allt du betalar inledningsvis är 50 000:-. Kan du lösa detta utan lån slipper du amorteringar under byggtiden.

Läs mer i Försäljning och ekonomi.

OMRÅDET

Norra Hallsås är en unik kombination av dramatisk natur och vackra bostäder. Här finns allt för dig som gillar att ha skogsliv och naturupplevelser precis utanför dörren. Samtidigt är det nära till Lerums centrum, och till pendelstationen med cirka 20 min till Göteborg och Alingsås. Förbindelserna är goda, med busshållplats centralt placerad.

Mitt i området ligger också den populära förskolan, byggd med högsta miljöklassning. Ett område att leva i. Idag, tio år efter första spadtaget, har Norra Hallsås det mesta på plats. Mjuka Böljan är det sista planerade byggprojektet i området. Sista chansen att köpa en nybyggd bostad i Norra Hallsås, alltså.

LERUM

Här finns ett stort utbud av aktiviteter, butiker och samhällsservice, alltid nära till härlig natur. Samtidigt ger pendeltåget tillgång till Göteborgs storstadsutbud. Det bästa av två världar.

NORRA HALLSÅS

I den dramatiska naturen ovanför Lerum har ett område med vackra och välplanerade bostäder vuxit upp. Här finns allt för dig som gillar skogsliv, men också förskola och nära till centrum. Ett område att trivas i.

MJUKA BÖLJAN

Ett litet bostadsområde i sig själv, utsträckt utmed en böljande skogssluttning i Norra Hallsås sydvästra hörn.

PLATS FÖR DITT LIV!

Mjuka Böljan är för dig som har annat du vill lägga pengar på i ditt liv än bara ditt boende. Vi bygger så ditt liv får plats.

INTRESSEANMÄLAN

Här kan du anmäla ditt intresse för parhus i Mjuka Böljan.Vi använder dina uppgifter endast för att registrera ditt intresse för det aktuella projektet och kommunikation i samband med försäljning. Uppgifterna sparas bara så länge din intresseanmälan är aktuell. Uppgifterna används av Jutabo AB och den mäklare som ansvarar för försäljningen.

Jag godkänner ovanstående villkor.


Reservation för ändringar i texter och bilder.

Open

Fastighetsbyrån
Kontakta mäklaren: Martin Jönsson
0733-41 47 06   Intresseanmälan
   martin.jonsson@fastighetsbyran.se