fbpx Skip to content
Original Image

Slutsålt

Modified Image

Bästa läget

Lerums bästa läge

För ditt nya läge

Ibland kräver nästa steg i livet en ny bostad. Den gamla familjevillan kan ha blivit för stor. Eller tvårummaren för liten för den nya familjen. Eller om det blivit dags att flytta ihop i ett boende för två. Oavsett vilket läge du befinner dig i hittar du din nya bostad på Åsenvägen i Lerum.

Välkommen till Brf Söderåsen!

En förening, två hustyper

I Brf Söderåsen kan du välja bland 58 nyproducerade bostadsrätter i olika storlekar och prisklasser och med olika planlösningar. Lägenheterna finns i tre byggnader av två olika typer, Panoramahusen och Terrasshuset. Bo med storslagen utsikt mot sjön Aspen eller yteffektivt med terrass eller uteplats mot gården. Men oavsett vad du väljer, bästa läget ingår, centralt i Lerum. 

PANORAMAhusen

På norra delen av tomten ligger Panoramahusen, två vackra tegelbyggnader med fyra våningar och stora ljusinsläpp från väst till nordväst och utsikt mot Aspen och över Lerum. Lägenheterna är 2or, 3or och 4or från 54 kvm upp till 93 kvm och under husen finns parkeringsplatser i garage. Här hittar du bland annat den perfekta bostaden för dig som lämnar villan och vill ha gott om plats och högsta kvalitet.

TERRASShuset

På tomtens södra del står Terrasshuset, ett trähus i 2,5 plan. Etagelägenheterna högst upp har takterrass med kvällssol. Här finns lägenheter på 2, 3 och 4 rok med ytor på 50 kvm till 76 kvm, byggda enligt Jutaboklass: lite mindre yta, men smart planerade med det antal rum du behöver och utan kompromisser när det gäller kvalitet. 

Brf Söderåsen är tänkt att vara en gemensam förlängning av allas hemmiljöer.
En plats för umgänge och möten.

Välkommen ut till lugnet på gården

Brf Söderåsens hjärta är den ombonade gården, omsluten av Panoramahusen i norr och Terrasshuset i söder. En trygg grön oas som får dig att känna dig hemma redan innan du kliver in i din lägenhet. Alla tre husen har uteplatser, balkonger och takterrasser mot gården och runt hörnet ligger orangeri och odlingslotter. En perfekt plats för goda grannkontakter och umgänge med familj och vänner.

Bästa läget med nära till allt

Brf Södergården ligger centralt placerad i Lerum, med det mesta när det gäller shopping, service och kommunikationer. 

Orangeri och odlingslotter

Gillar du att ha händerna i myllan och se saker växa? I Brf Söderåsen anlägger vi ett orangeri och ett antal odlingslotter i samarbete med Växtrum i Lerum och trädgårdsmästare Karin Hvit. Här kan du både odla dina växter och ditt intresse tillsammans med grannar och vänner. Ta med din favoritrosenbuske i flytten!

HITTA DITT BÄSTA LÄGE

I vår bostadsväljare hittar du den lägenhet som passar dig bäst. Dessutom bofaktablad som du kan ladda ner.

INTRESSEANMÄLAN

Ja tack, jag vill ha mer information om Brf Söderåsen och vill bli kontaktad av mäklaren Martin Jönsson på Fastighetsbyrån Lerum.

Vi använder dina uppgifter endast för att registrera ditt intresse för det aktuella projektet och kommunikation i samband med försäljning. Uppgifterna sparas bara så länge din intresseanmälan är aktuell. Uppgifterna används av Jutabo AB och den mäklare som ansvarar för försäljningen.

Vi reserverar oss för ändringar och felaktigheter.

Bostadsväljare
Tillbaka
Lista bostäder
Lght Rum Area Avgift Pris Status
Rotera
Rotera

Välj ditt bästa läge

Panoramahus b

    Visa lägenhetslista
    Lght Rum Area Avgift Pris Status
    Bofaktablad


    Med reservation för ändringar och felaktigheter.