fbpx Skip to content

Bo centralt

i södra Lerum

Tomten vid Åsenvägen ligger bara några minuters promenad till Lerums centrum, järnvägsstation och bussterminal. Och vill man inte korsa bron över E20 och järnvägen ligger närmaste mataffär inte ens hundra meter bort. Närmaste granne i väster är en vårdcentral, det är bara minuter till ICA Servett och Skohuset. Barnomsorg och grundskola finns också i närområdet. Och när sommardagarna bli heta ligger Stamsjöns badplats och den skuggiga skogen heller inte långt bort. 

Kort sagt, Lerums bästa läge är bäst på fler sätt än ett.

torget_1024

Lerums centrum

På och vid Bagges torg finns det mesta du behöver. Köpcentrum, bank, matställen, systembolag och specialbutiker, allt på bekvämt gångavstånd från Brf Söderåsen.

pendel_1024

Kommunikationer

Brf Söderåsen ligger bra till för dig som pendlar till Göteborg eller åker kollektivt i närområdet. Du har två järnvägsstationer och en bussterminal en kort promenad bort. Restid till Göteborg, ca 20 minuter.

shopping_1024

Närshopping

Dagligvaror kan du handla om hörnet. Du har både ICA Servett och Lidl inom 200 m, liksom bank. Inga långa promenader för det nödvändigaste, alltså.

natur_1024

Bad och natur

Naturen är nära överallt i Lerum. Gå uppför kullen söderut en varm sommardag, sen genom skogen och svalka dig vid Stamsjöns badplats. Säveån och Aspen ligger lika nära.

omsorg_1024

Skola, vård och omsorg

Lerum har ett bra utbud med förskolor och skolor, inklusive gymnasieskola. I Brf Söderåsen får du extra nära till vårdcentralen, vår närmaste granne i sydväst är Din Vårdcentral i Lerum.

vaxtrum_1024

Växtrum i Lerum

Lerums har mycket att erbjuda den trädgårdsintresserade, genom Jutabos partner Växtrum i Lerum  Runt om i kommunen finns åtta vackra ”miniparker” att besöka och njuta av.

Vi på Jutabo jobbar visserligen i hela Göteborgsregionen, men Lerum är ändå alltid hemma för oss. Därför är vi extra glada över att få presentera det första nya bostadsprojektet i centrala Lerum på länge. Välkomna till Brf Söderåsen och till vår trivsamma hemort!

SVEN HENRIKSSON, JUTABO BOSTADSUTVECKLAREREN AB

INTRESSEANMÄLAN

Ja tack, jag vill ha mer information om Brf Söderåsen och vill bli kontaktad av mäklaren Martin Jönsson på Fastighetsbyrån Lerum.

Vi använder dina uppgifter endast för att registrera ditt intresse för det aktuella projektet och kommunikation i samband med försäljning. Uppgifterna sparas bara så länge din intresseanmälan är aktuell. Uppgifterna används av Jutabo AB och den mäklare som ansvarar för försäljningen.

Vi reserverar oss för ändringar och felaktigheter.