fbpx Skip to content

Panoramahusen

Ljus, luft och glitter av vatten

Ljus och luft är två av livets grundförutsättningar. Panoramahusen i Brf Söderåsen är formgivna för att släppa in så mycket som möjligt av dem i rummen du lever i och göra det mesta av tomtens höga läge. Generösa glasytor mot norr och väster släpper in kvällssolen och glittret från sjön Aspen i fjärran, även på de nedre planen. Från de övre av de fyra våningarna är utsikten vid från väster till öster och låter dig följa vädrets och årstidernas växlingar.

HITTA DITT BÄSTA LÄGE

I vår bostadsväljare hittar du den lägenhet som passar dig bäst. Dessutom bofaktablad som du kan ladda ner.

Hus att vara stolta över

Vi på Jutabo har ”vacker arkitektur” som ett av våra kärnvärden och ständig ledstjärna. Ett hus är mer än en boendemaskin, det ska också försköna sina omgivningar och tilltala både de boende och samhället i övrigt genom sin formgivning. I Panoramahusen bygger vi vidare på den design vi gav populära Brf Tomteberget längre upp i backen mot söder. Levande fasadytor i flera sorters tegel och stora glasytor ger husen egen och harmonisk karaktär.

LÄGENHETER ATT LEVA I

Bakom de vackra tegelfasaderna hittar du lägenheter med genomsikt, öppen planlösning och antingen balkong eller uteplats mot den ombonade gården. Välj mellan 2, 3 o 4 rok i flera olika ytstorlekar ända upp till 93 kvm. Vattenburen golvvärme är standard och p-platser i garage finns under byggnaderna. Oavsett om det är dags att flytta ihop, skaffa ett större hem för en växande familj eller lämna villan hittar du rätt bostad i Panoramahusen.

För att reducera skalan och knyta an till områdets villakaraktär bröt vi upp det större Panoramahusets långa fasad genom att förskjuta varje trapphuskropp. Två olika tegelsorter med fog i olika kulörer ger en fasad i sektioner som också minskar husets skala.

MAGNUS MÅNSSON, SEMREN+MÅNSSON

Material EXTERIÖR

Fasader och tak bildar husets ansikte mot världen. Därför har vi lagt ner stor möda på att se till att Brf Söderåsen har harmoniska exteriörer som hjälper flerfamiljshusen att passa in i småhusmiljön i Södra Lerum.

plattak_1024

Takbeläggningar

Taken i Brf Söderåsen är tålig svartlackerad plåt eller duk. På Terrasshuset täcker plåten även det övre halvplanet för att minska husets skala.

kebony_1024

Träpanel

Det trä som används i Söderåsens väggbeklädnader och detaljer patineras över tid och anknyter till svensk tradition och småhusbebyggelsen i området.

tegel

Tegel

Panoramahusens tegel i olika färger och med fogar i varierande kulörer delar upp husens fasader och minskar skalan.

LÅT DINA SINNEN BESTÄMMA

Detaljerna räknas. Och bara du vet vilka detaljer som får just dig att trivas lite extra i ditt hem. Hög kvalitet är standard, men tillvalen gör ditt hem till just ditt. Topputrustat kök, lyxigt badrum? Bara du vet vad som stimulerar dina sinnen och höjer din livskvalitet.

Köket på bilden är Marbodal Form.

Material INTERIÖR

Vi på Jutabo tycker det är viktigt att använda interiörmaterial av hög kvalitet i våra projekt, även i kostnadseffektiva bostäder i vår Jutaboklass. Därför har vi använt material av hög klass i samtliga lägenheter i Brf Söderåsen.

parkett_1024

Parkett

Bra golv är en upplevelse för både ögat och den bara foten. I Brf Söderåsen är ekparkett standard.

bankskiva_1024

Bänkskiva

Bänkskivor i svart natursten ger slitstarka arbetsytor och en vackrare köksmiljö. 

kakel_1024

Kakel

Kakel av hög kvalitet är en av de detaljer som lyfter hela upplevelsen av ditt hem. 

INTRESSEANMÄLAN

Ja tack, jag vill ha mer information om Brf Söderåsen och vill bli kontaktad av mäklaren Martin Jönsson på Fastighetsbyrån Lerum.

Vi använder dina uppgifter endast för att registrera ditt intresse för det aktuella projektet och kommunikation i samband med försäljning. Uppgifterna sparas bara så länge din intresseanmälan är aktuell. Uppgifterna används av Jutabo AB och den mäklare som ansvarar för försäljningen.

Vi reserverar oss för ändringar och felaktigheter.

Bostadsväljare
Tillbaka
Lista bostäder
Lght Rum Area Avgift Pris Status
Rotera
Rotera

Välj ditt bästa läge

Panoramahus b

    Visa lägenhetslista
    Lght Rum Area Avgift Pris Status
    Bofaktablad


    Med reservation för ändringar och felaktigheter.