Terrasshuset

Terrass mot himlen eller uteplats mot gården

I lugnet på gården i Brf Söderåsen ligger Terrasshuset, ett vackert trähus i 2,5 plan. Etagelägenheterna på övre plan har generöst tilltagna terrasser, bottenplanets bostäder har egen uteplats. Perfekt för en fika i eftermiddags- och kvällssol. Om hörnet ligger Brf Söderåsens orangeri och odlingslotter om du har gröna fingrar och din parkeringsplats ligger nära, på tomtens östra del.

HITTA DITT BÄSTA LÄGE

I vår bostadsväljare hittar du den lägenhet som passar dig bäst. Dessutom bofaktablad som du kan ladda ner.

Trä, tradition och takterrasser

De båda hustyperna i Brf Söderåsen har sina egna karaktärer, och där Panoramahusens tegelfasader och glas andas modernitet ligger Terrasshusets träkonstruktion närmare klassisk svensk byggtradition. Med entréer mot Åsenvägen, uteplatser och takterrasser mot den ombonade gården pryder Terrasshuset sin plats på Söderåsens tomt. 

12 yteffektiva lägenheter i Jutaboklass

I Terrasshuset finns tolv lägenheter på 2, 3 och 4 rok, alla byggda enligt den standard vi kallar Jutaboklass: yteffektivt och smart planerade med hög kvalitet, alla rum du behöver men utan transportsträckor och ytor som är svåra att utnyttja. Resultatet blir ett verkligt prisvärt boende, med hög klass, även utan tillval.

Terrasshusets fasad är uppbruten i två våningar i träpanel och en terrassvåning i plåt som blir en del av hustaket. Väggpanelens trä patineras över tid, blir naturligt väderskyddad och tar upp beklädnaden i Panoramahusens entréutbyggnader och balkongförråd.

MAGNUS MÅNSSON, SEMREN+MÅNSSON

Material EXTERIÖR

Fasader och tak bildar husets ansikte mot världen. Därför har vi lagt ner stor möda på att se till att Brf Söderåsen har harmoniska exteriörer som hjälper flerfamiljshusen att passa in i småhusmiljön i Södra Lerum.

plattak_1024

Takbeläggningar

Taken i Brf Söderåsen är tålig svartlackerad plåt eller duk. På Terrasshuset täcker plåten även det övre halvplanet för att minska husets skala.

kebony_1024

Träpanel

Det trä som används i Söderåsens väggbeklädnader och detaljer patineras över tid och anknyter till svensk tradition och småhusbebyggelsen i området.

tegel

Tegel

Panoramahusens tegel i olika färger och med fogar i varierande kulörer delar upp husens fasader och minskar skalan.

Låt dina sinnen bestämma

Detaljerna räknas. Och bara du vet vilka detaljer som får just dig att trivas lite extra i ditt hem. Hög kvalitet är standard, men tillvalen gör ditt hem till just ditt. Topputrustat kök, lyxigt badrum? Bara du vet vad som stimulerar dina sinnen och höjer din livskvalitet.

Köket på bilden är Marbodal Form.

Material INTERIÖR

Vi på Jutabo tycker det är viktigt att använda interiörmaterial av hög kvalitet i våra projekt, även i kostnadseffektiva bostäder i vår Jutaboklass. Därför har vi använt material av hög klass i samtliga lägenheter i Brf Söderåsen.

parkett_1024

Parkett

Bra golv är en upplevelse för både ögat och den bara foten. I Brf Söderåsen är ekparkett standard.

bankskiva_1024

Bänkskiva

Bänkskivor i svart natursten ger slitstarka arbetsytor och en vackrare köksmiljö. 

kakel_1024

Kakel

Kakel av hög kvalitet är en av de detaljer som lyfter hela upplevelsen av ditt hem. 

INTRESSEANMÄLAN

Ja tack, jag vill ha mer information om Brf Söderåsen och vill bli kontaktad av mäklaren Martin Jönsson på Fastighetsbyrån Lerum.

Vi använder dina uppgifter endast för att registrera ditt intresse för det aktuella projektet och kommunikation i samband med försäljning. Uppgifterna sparas bara så länge din intresseanmälan är aktuell. Uppgifterna används av Jutabo AB och den mäklare som ansvarar för försäljningen.

Vi reserverar oss för ändringar och felaktigheter.

Bostadsväljare
Tillbaka
Lista bostäder
Lght Rum Area Avgift Pris Status
Rotera
Rotera

Välj ditt bästa läge

Panoramahus b

    Visa lägenhetslista
    Lght Rum Area Avgift Pris Status
    Bofaktablad


    Med reservation för ändringar och felaktigheter.