Ett boende med plats för ditt liv

Söker du det perfekta boendet för nästa fas i livet? Du kanske ska bli sambo, slå dig till ro som varannanveckasförälder eller lämna villan när barnen flyttat ut. I Brf Stamhusen i Lerum får du plats med hela ditt liv och ändå pengar över till annat än att bara bo.
De 47 bostadsrätterna är smart planerade, med öppen planlösning. Du får alla rum du behöver och kompromisslöst hög kvalitet, men till lite lägre pris.

Brf Stamhusen båda hus ligger bland tallkronor, skapade för att passa in i visionen om Norra Hallsås som ett område byggt på skogens och kullarnas villkor. Här bor du lugnt, inte bara nära naturen, utan mitt i den. Samtidigt har du busshållplats och parkeringsplatser utanför dörren och bara en kort resa till centrala Lerum.

Här kan du ladda ner Prospekt.pdf
Gör din intresseanmälan här!

ALLTID PLATS I SOLEN

Alla lägenheter är genomgående, med fönster och antingen balkong eller loftgång med uteplats åt både söder och norr. Njut av ljuset hela dagen.

ETT NYTT LIV DU HAR RÅD MED

Dags för första gemensamma hemmet? I Brf Stamhusen hittar ni faktiskt ett ni har råd med.

KVALITET UTAN KOMPROMISSER

Helheten är summan av detaljerna. Det är därför vi inte kompromissar med kvaliteten i material, vitvaror och VVS.

DETTA ÄR JUTABOKLASS

Jutaboklass är vår standard för prisvärt kvalitetsboende med smart planerade men lite mindre lägenheter. Alla rum du behöver, men utan transportsträckor och döda ytor. Rymdkänsla skapas med ljusinsläpp, öppna planlösningar och genomsikt. Det innebär att vi kan erbjuda dig ett boende till lägre pris utan att kompromissa med varken kvalitet eller tillvalsmöjligheter. Kort sagt, en bostad som berikar ditt liv utan att begränsa det.
jutaboklass
homeFinder
Se prislistan
 
Klicka för att se prislistan!
Lgh
Rum
ca. m²
Plan
Mån. avgift
Pris
Status

FÖRDELAKTIG FINANSIERING

Allt du betalar inledningsvis är 50 000:-. Kan du lösa detta utan lån slipper du amorteringar under byggtiden.

Läs mer i Försäljning och ekonomi.

BO MED BOSTADSRÄTT

Du kan välja antingen bostadsrätt eller hyresrätt för ditt boende. Men vad är det egentligen som skiljer?

Läs mer i Bo med bostadsrätt.

VÅRA LÄGENHETER

I Brf Stamhusen finns sammanlagt fem lägenheter på 1 rum och kök. Alla är genomgångslägenheter med öppen planlösning.
Läs mer!

Hela 19 lägenheter på 2 rum och kök gör att du har mycket att välja på om du söker ett hem för två eller den lilla familjen.
Läs mer!

Våra treor är 15 till antalet och genomtänkt planerade för en växande familj eller för att vara lagom stor för dig som flyttar ur villan.
Läs mer!

Fyra rum och kök räcker långt för den större familjen eller för dig som vant dig vis lite mer svängrum. I Brf Stamhusen finns fem stycken att välja mellan.
Läs mer!

ARKITEKTEN HAR ORDET

Som alltid i Norra Hallsås är topografin central. De båda husen anpassar sig till terrängen på ett dramatiskt och spännande sätt, de släpper markkontakten i ena änden och skapar en passage igenom landskapet. De öppna passagerna genom huskropparna bidrar till att ge båda byggnaderna en gemensam identitet. Alla ingrepp i landskapet görs försiktigt, med målsättningen att de inte ska märkas. Bland annat har vi varit noga med att bevara stenhällar och större, karaktärsskapande träd, eftersom de är svåra eller omöjliga att återställa.
När det gäller lägenheterna har utmaningen varit att göra det mesta av lite mindre yta. Att tänja ut siktlinjen i lägenheten är ett sätt att maximera känslan av rymd. Därför har de flesta en genomgående diagonal linje från fönster till fönster.

Mikael Sonnsjö

OMRÅDET

Norra Hallsås är unikt i Lerum. Här i den dramatiska naturen har ett område med vackra och välplanerade bostäder vuxit upp. I Norra Hallsås finns allt för dig som gillar skogsliv, från promenader, löpning och cykling till bärplockning, fiske och klättring. Du kan uppleva skogen direkt från balkongen eller utanför dörren.

Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av skogens majestätiska lugn. Samtidigt är det nära till centrum och pendelstationen och Norra Hallsås har bra lokaltrafikförbindelser med busshållplatsen centralt placerad. Mitt i området ligger också den populära förskolan, byggd med högsta miljöklassning. Ett område att leva i.

LERUM

Här finns ett stort utbud av aktiviteter, butiker och samhällsservice, alltid nära till härlig natur. Samtidigt ger pendeltåget tillgång till Göteborgs storstadsutbud. Det bästa av två världar.

NORRA HALLSÅS

I den dramatiska naturen ovanför Lerum har ett område med vackra och välplanerade bostäder vuxit upp. Här finns allt för dig som gillar skogsliv, men också förskola och nära till centrum. Ett område att trivas i.

BRF STAMHUSEN

Två hus med ena gaveln svävande över branten och med tallkronorna som närmaste grannar. Smart planerade och kostnadseffektiva lägenheter med lite mindre yta, men utan kompromisser med kvaliteten.

Pappa med son bröd 1

PLATS FÖR DITT LIV!

Brf Stamhusen är för dig som har annat du vill lägga pengar på i ditt liv än bara ditt boende. Vi bygger så ditt liv får plats.

Reservation för ändringar i texter och bilder.

INTRESSEANMÄLAN

Här kan du anmäla ditt intresse för en lägenhet i Brf Stamhusen.Vi använder dina uppgifter endast för att registrera ditt intresse för det aktuella projektet och kommunikation i samband med försäljning. Uppgifterna sparas bara så länge din intresseanmälan är aktuell. Uppgifterna används av Jutabo AB och den mäklare som ansvarar för försäljningen.

Jag godkänner ovanstående villkor.


Open

Fastighetsbyrån
Kontakta mäklaren: Martin Jönsson
0733-41 47 06   Intresseanmälan
   martin.jonsson@fastighetsbyran.se